Vehuurgarantie, het lijkt een term die bijna te goed klinkt om waar te zijn. Iedereen die vastgoed heeft en dit op een regelmatige basis probeert te verhuren, weet dat dit niet altijd evident is. Huurders blijven minder lang dan verwacht, huurders willen het huis niet uit, huurders betalen niet. Bij verhuurgarantie komen al deze problemen niet voor, maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

verhuurgarantie

Lees verder…

Droomt u al langer van uw eigen vakantieverblijf met zicht op zee? Wilt u tijdens uw vakantieperiodes kunnen genieten van een zorgeloze vakantie en dit niet op hotel, maar in uw eigen persoonlijke suite?
Met het nieuwste renovatieproject van Holiday Suites Blankenberge wordt deze droom voor u werkelijkheid gemaakt. Vanaf juni heeft u namelijk de mogelijkheid om te investeren in uw persoonlijke suite en dit pal op de dijk.

Lees verder…

Het zat er al enkele maanden aan te komen, maar we hoeven het niet langer onder stoelen of banken te steken. Op 2 juni 2018 is het eindelijk zo ver.  Dan openen we met trots het ibis budget hotel in Blankenberge. Een hotel dat zich volledig richt op een kwalitatieve, maar budgetvriendelijke vakantie aan de kust. Met zijn ideale locatie vlak aan het station van Blankenberge leent het zich ook als de perfecte locatie om een citytrip in Brugge te combineren met een dagje kust.

ibis budget

Lees verder…

Ibis budget, het rustgevende en budgettaire merk binnen de ibis familie, richt zijn kamers sinds kort in volgens het ‘Premium nest concept’: The Nest Room. Het doel? Nog meer comfort bieden aan hun klanten, aan dezelfde prijs als voorheen.

premium nest concept

 

Lees verder…

Wordt zeezicht onbetaalbaar?

De kust is en blijft een populaire trekpleister voor de Belgen. Dit extra toerisme is niet alleen positief voor de vele hotels aan de kust, die naar gelang de vraag ook hun prijzen aanpassen, maar ook voor de vastgoedmarkt. De vraag naar tweede verblijven aan de kust blijft namelijk ook jaar na jaar stijgen.
Vanzelfsprekend fluctueren de prijzen voor een flat sterk, afhankelijk van de gemeente of de buurt waar je een appartement wil kopen. Maar wordt zeezicht nu echt onbetaalbaar?

Lees verder…

Oostende: 5 leukste adresjes

Met het weekend van Hemelvaart voor de deur in combinatie met goede weersvooruitzichten, beginnen heel wat mensen uit te kijken naar een verlengd weekendje kust. Altijd een goed idee. Maar wat zijn nu de leukste adresjes voor een onvergetelijk weekendje Oostende? 
We zetten ze voor u even op een rij.

leukste adresjes

Lees verder…

vzw Onze Kinderen

In september 2017 startte een vruchtbare samenwerking tussen Chateau Residenties en de vzw Onze Kinderen. Daar proberen ze jongeren uit de bijzondere jeugdzorg en hun gezinnen kansen te bieden binnen de maatschappij. Mensen samen brengen in één positief verhaal is hun missie.
Voor velen is het echter niet altijd duidelijk wat zich allemaal afspeelt achter de schermen van een vzw of waar het geld van de sponsors nu net naartoe gaat. Daarom verduidelijken we vandaag de realisaties vzw Onze Kinderen sinds september 2017.

vzw onze kinderen

Lees verder…

We bouwen steeds kleiner

We bouwen steeds kleiner. Een tendens die menig Vlaming niet is ontgaan. Waar een nieuwbouw appartement in 2000 nog gemiddeld 83m² groot was, was dit in 2017 slechts 67m². Een groot verschil, maar als we dit vergelijken met de 160m² van 25 jaar geleden, dan wonen we nu meer dan de helft kleiner.

we bouwen steeds kleiner

Lees verder…

Opening ibis budget Airport Oostende

Op 30 april opent het ibis budget Airport Oostende officieel zijn deuren. Voor zij die actief zijn op sociale media, komt dit nieuws misschien niet onverwachts. Daar kan men namelijk de voorbereidingen op de voet volgen. Op dit moment worden de laatste loodjes gelegd. Dit zowel aan de binnenkant van het hotel, als aan de buitenkant, waar een sublieme tuin in opbouw is.

ibis budget Airport Oostende

Lees verder…

Registratierechten naar 7 procent

U heeft het waarschijnlijk wel al opgevangen. De registratierechten voor een eigen woning ondergaan een verandering. Maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk? En vooral, welke impact heeft dit op toekomstige aankopen?

Registratierechten

Lees verder…