Investeren in hotelkamer? Altijd slim! Vooral populaire hotels met veel boekingen hebben het ideale rendement en maken beleggen in hotelkamers zeer lucratief. Om niet te spreken van het potentieel een icoon te worden. Hotels zijn immers al jaar en dag de geboorteplek van uitzonderlijke kunstwerken en bezoeken van de beroemdste elite. Ga snel investeren in een hotelkamer, wie weet wordt ze even beroemd als deze hotels. 

investeren in hotelkamer, beleggen in hotelkamers Lees verder…

De Morgen kopte dat vastgoed de investering met uitstek blijft. Meer nog: een Amerikaans-Duitse historische studie wees uit dat baksteen al 145 jaar gelijk staat aan slim beleggen. Met nog 11 andere landen in de vergelijking bestudeerden ze ook Australië, Japan, Finland, de V.S. en België. Dit was de conclusie.

 slim beleggen Lees verder…

Trok je voor Kerstmis naar je 2de verblijf aan zee? Bleef je gewoon thuis? Met onze 5 tips maak je Kerst magischer en gemakkelijker waar je ook bent. Geniet van stressvrije feestdagen en geef jezelf vrijaf. Prettig kerstfeest!

2de verblijf, tweede verblijf Lees verder…

Wil je de feestdagen extra speciaal maken? Zin in iets anders dan gewoon thuis vieren? Huur met het hele gezin een hotelkamer en vier Kerstmis aan de Kust! Elk feest wordt mooier en meer bijzonder met het ruisen van de zee op de achtergrond. Warm je handen aan glühwein op de pier, laat de kinderen zoet genieten met een warme wafel en trek alvast je schaatsen aan. Zo beleef je het mooiste Kerstfeest aan zee.

hotelkamer, kerst aan de kust Lees verder…

Een investering in een appartement gedaan? Een slimme belegging! Je kan je ruimte verhuren, of er zelf in wonen. Hoe ga je je appartement inrichten? Welke keuzes maak je in de inrichting die werken voor jou en je huurder? Met onze tips maak je kleinere ruimtes gezellig voor jou en voor je toekomstige huurder.

investering in een appartement

Lees verder…

Een investering in residentieel vastgoed wint de laatste jaren gestaag aan populariteit. Zelfs wie geen pap gegeten heeft van beleggen, ziet de waarde van een veilige en stabiele investering in vastgoed. Hoe begin je aan een investering in residentieel vastgoed? Wat brengt het op? Waar moet je op letten wanneer je een woning koopt? Dat ontdek je hier.

 

Een investering in residentieel vastgoed is een investering in een thuis.
Lees verder…

Al jaren is hotelvastgoed bezig aan een opmars. Zeker in de toeristische kuststeden blijven er kamers bijkomen om de toename in toeristen op te vangen. De hotels mogen op beide oren slapen, overnachtingen genoeg. Hoe blijven hotels bijbouwen? Waarom zou je eraan deelnemen? Waarvoor let je op bij een investering in hotelvastgoed? Dat ontdek je hier.

Lees verder…

De herfst verdort alle blaadjes, en binnenkort neemt de winter haar plaats in. Zon, zee en strand staan vaak samen in de zin, maar daarom hebben ze mekaar niet helemaal nodig. Met onze 4 tips geniet je van zee en strand, weer of geen weer. Ontdek hoe je in de herfstvakantie toch nog van de kust kan genieten, met groot en klein.

zee bij slecht weer

Lees verder…

Een investering in vastgoed is altijd een slimme zet, of het nu voor persoonlijk gebruik of verhuur is. Maar wat is de beste optie voor jou? Ga je voor een tweede verblijf, of liever zorgeloos investeren in hotelkamers? Hier ontdek je de beste keuze voor jou.

beleggen in hotelkamers

Lees verder…

Verhuurgarantie is een heel mooie manier om je woonst te verhuren zonder alle poespas. Geen last van wanbetalers, altijd een vast inkomen… Maar er zijn ook risico’s aan verbonden. Ontdek hoe je de valkuilen vermijdt, en maak de juiste keuze voor jou.

risico's verhuurgarantie

Lees verder…