Bent u gedreven, ondernemend en heeft u geen nine to five mentaliteit? Wilt u uw carrière zelf in eigen handen nemen en verdienen wat u waard bent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Chateau Residenties is vandaag een begrip voor vastgoed aan de kust. Al meer dan 42 jaar zijn we één van de grootste projectontwikkelaars voor beleggingsvastgoed en 2e verblijven in België. Onze doelstelling is om u tegen een democratische prijs een kwalitatief gamma van tweede verblijven of vastgoedprojecten met verhuurzekerheid voor te stellen. Dit ruime aanbod situeert zich vooral aan de Oostkust van België, zijnde Oostende, Blankenberge, Zeebrugge.

Chateau Residenties is een sterk groeiend en innovatief bedrijf dat gemotiveerde en competente verkopers graag de kans biedt om mee te groeien en hen tot het beste resultaat te brengen. Wij bieden dan ook doorgedreven opleidingen in sales, management en coaching die gegeven worden door ervaren consultants.

Hoge verdiensten zijn mogelijk naargelang uw eigen inzet en doorzettingsvermogen. Wij zijn ervan overtuigd dat u heel snel progressie kan boeken wanneer u gedreven bent en voldoening haalt uit uw werk. U bepaalt zelf hoeveel u werkt en hoe snel u vooruit gaat.

Ons hoofdkantoor is gelegen te Oostende, daarnaast zijn er nog locatiegebonden kantoren te Blankenberge en Zeebrugge. Bovendien kunt u ook werken vanuit onze uitvalsbasis, het kantoor te Drongen. Alle vestigingen zijn zeer goed bereikbaar en liggen vlak aan de autostrade.

Wenst u graag deel uit te maken van ons team? Bekijk hieronder onze vacatures, misschien is één van volgende functies wel echt iets voor u!

Sales