VRIJBLIJVEND
 MEER INFORMATIE

Ja, ik wil meer weten over Holiday Suites business flats.
Bel 059 80 00 00

DOWNLOAD UW GRATIS BROCHURE

Wij garanderen 100% privacy. Uw informatie zal niet gedeeld worden met derden.

059/ 80 00 00

Kustlaan 97

8380 Zeebrugge

Bewezen bezetting van 83,27%

In de eerste fase (ibis styles Zeebrugge) haalde men een bezettingsgraad van 83,27%, dit lag hoger dan het  initiële streefdoel.  Een bewijs van het potentieel voor de tweede fase!

DOWNLOAD UW GRATIS BROCHURE

Vaste contacten met de haven

Gelegen middenin de haven van Zeebrugge. Bewezen bezetting dankzij verschillende contacten met de grootste havenbedrijven in Zeebrugge.

Professionele uitbating

Met klinkende namen als booking.com, TUI en Thomas Cook als partners kan u gerust zijn dat de uitbater een professioneel beleid voert. Met ruim 40 jaar ervaring in vastgoed is deze vastgoedpromotor zeker niet aan zijn proefstuk toe.

Bewezen inkomsten

Dankzij het poolsysteem deelt u mee in de totale winst van alle appartementen. Zo geniet u doorlopend van inkomsten, waar u elk kwartaal de inkomsten van krijgt.

Rendement met groeipotentieel

De prijzen van de overnachtingen stijgen door de jaren heen, wat betekent dat uw investering inflatiebestendig is.. Ook het groeipotentieel wordt door eigenaars gezien als een belangrijke troef.

Geen tweede verblijfstaks betalen

Bij aankoop van een business flat in Zeebrugge hoeft u geen tweede verblijfstaks te betalen. Minder kosten zorgen voor een hoger rendement.

Waarom Holiday Suites Business flats kiezen?

Vakantieplezier én rendement aan zee vanaf € 109 500

Rendement tot € 7.000 per jaar

MEER INFORMATIE

Business flats met bewezen rendement middenin de haven van Zeebrugge vanaf  € 132 500

*Merk op: Net zoals bij een normaal appartementsgebouw of huis dat u verhuurt is er nooit 100% rendementszekerheid, alles hangt af van de bezettingsgraad en de instandhoudingkosten. Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet. Investeren in business flats betekent een investering van boven de 100.000 euro.

U krijgt een duidelijk inzicht hoe de investering in z'n werk gaat, u kan plannen inkijken, de business flats bezoeken en ontdekken wat er allemaal gepaard gaat met een dergelijke investering.

Neem gerust contact op

Fix the following errors:
Hide