Investeer mee in hét nieuwe hotel van Bredene

ibis styles Bredene - Oostende - vanaf € 139.500 (excl. kosten)

Nieuw hotel ter vervanging van succesvol Europahotel

Zekerheid van vastgoed op toplocatie met zicht op duinen

Ideale combinatie toerisme en offshore haven van Oostende

Zorgeloze verhuur

Lanceringsactie!

2500 euro korting bij eerste 
3 kamers

Extra zekerheid

U kunt rekenen op een zekere vastgoedinvestering. Enerzijds koopt u vastgoed met notariële akte, anderzijds kunt u rekenen op het poolsysteem. Dit betekent dat u niet alleen meedeelt in de winsten van uw eigen kamer, maar ook de opbrengsten van de andere kamers, seminarieruimtes, restaurant, ontbijt,... Zo kunt u steeds rekenen op een stabiele uitbetaling en hoeft u geen schrik te hebben voor leegstand.

Bestand tegen inflatie

Sinds jaar en dag is vastgoed een inflatiebestendige investering. De waarde van uw vastgoed volgt de inflatie, of stijgt zelfs sneller. Op deze manier krijgt u een correcte meerwaarde bij doorverkoop.

Daarnaast deelt u mee in de winsten van het hotel. Ook de prijs van hotelovernachtingen zijn vatbaar voor inflatie, waardoor uw extra inkomen volgens de inflatie meestijgt.

ONZE PARTNERS

ONTDEK IBIS STYLES BREDENE - OOSTENDE

Het nieuwe Europa-hotel wordt ongetwijfeld dé eyecatcher van Bredene. Op de vorige Europa-hotelsite bouwt Bouwgroep Versluys 81 appartementen en een splinternieuw ibis styles hotel met 80 hotelkamers. Groep Versluys vertrouwt Hotel Invest het beheer en de verkoop van dit hotel toe. Het hotel is strategisch gelegen, op een toeristische locatie, waardoor er tijdens het hoogseizoen een goede bezetting verwacht wordt. Tijdens het laagseizoen zijn er tal van Oostendse offshore-havenbedrijven vlakbij. Dankzij de aanwezigheid van het nieuwe hotel zal ook het Staf Versluyscentrum grotere congressen en evenementen kunnen organiseren. 

Professionele uitbating

Dankzij de uitbating met franchise van Accor, onder het ibis Styles - merk, profiteert u van een ijzersterke reputatie. Accor is bekend als dé Europese marktleider in de hotelsector
Hun know - how zorgt voor een grote voorsprong ten opzichte van andere hotels. Ook de achterliggende marketingmachine zorgt voor een extra boost in het bezettingspotentieel.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

info@hotelinvest.be

059 80 00 00

Archimedesstraat 7
8400, Oostende

VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIEVRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE

LAATSTE OPPORTUNITEITEN

OPENDEURWEEKEND OP 27 EN 28 APRIL 2019!

UITZONDERLIJK: DIRECT RENDEMENT

Chateau Residenties (CRP CVBA) BE0831.759.855

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor u kunnen betekenen.  Indien u wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid u een gepersonaliseerd aanbod te doen.  Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

Een investering in nieuwbouwvastgoed moet benaderd worden vanuit het perspectief dat dit een lange termijn investering betreft. Bij een snelle doorverkoop binnen de tien jaar kan men zelden de investering, aankoop- en inrichtingskosten volledig recupereren. Als men de vastgoedinvestering op lange termijn bekijkt is het een zekere investering die kapitaal beschermt en rendement biedt door het eigen gebruik, opbrengstmogelijkheden en eventuele fiscale voordelen.