Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Hotel Invest om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

Mercure
Blankenberge

Zorgeloos investeren in vastgoed
vanaf € 148.000 (excl. kosten)

Investering in tastbaar vastgoed

Zorgeloze uitbating dankzij franchise met wereldspeler Accor - Mercure

3-maandelijkse uitbating van uw rendement

Ideale combinatie toerisme - business dankzij haven van Zeebrugge

Het investeringsconcept

Verdien zorgeloos rendement op uw spaargeld!

Zorgeloze investering

Het grote verschil met klassiek vastgoed is dat u ook kan rekenen op de professionele uitbating van het hotel, met franchise van marktleider Accor dit bespaart u alle moeite!

Unieke locatie

Blankenberge ligt in de gouden driehoek, waar ook Knokke en Brugge deel van uitmaken. Hierbinnen worden maar liefst 50 % van de overnachtingen aan de kust geboekt.

Continue inkomsten

Het hele jaar door een extra opbrengst! 
U deelt mee in de winst van het hele hotel: bar, restaurant, service en alle hotelkamers.

Uitzonderlijke combinatie van luxe en gemak

Het concept van Mercure gecombineerd met het stationsproject en de ligging zorgen voor een unieke ervaring.

Wie investeert in Mercure hotel Blankenberge, profiteert mee van de opwaardering van de stationsbuurt van Blankenberge.

De nieuwe poort naar het stadscentrum


De hotelkamers zijn gelegen op een unieke locatie, het station van Blankenberge. De gemakkelijke verbinding via het openbare vervoer en directe toegang tot het stadscentrum zijn unieke troeven van dit project.

Toenemende vraag naar hotelovernachtingen

De vraag naar hotelverhuur aan de kust bevindt zich in een stijgende trend, de laatste 5 jaar groeide dit aantal met 7.4% (bron: Toerisme Vlaanderen 2016).

Top architectuur 
van Marc Corbiau

Dit gebouw werd ontworpen door gerenommeerd architect M. Corbiau. Iedere kamer geniet van een volledig open panoramisch zicht, zwembad en veel zon.

Neem gerust contact op

Archimedesstraat 7
8400 Oostende

059 80 00 00

U krijgt een duidelijk inzicht in hoe de investering in z'n werk gaat, u kan plannen inkijken, het hotel bezoeken en ontdekken wat er allemaal gepaard gaat met een dergelijke investering.

JA, IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

info@hotelinvest.be

*Merk op: Net zoals bij een normaal appartementsgebouw of huis dat u verhuurt is er nooit 100% rendementszekerheid, alles hangt af van de bezettingsgraad en de instandhoudingkosten. Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet. Investeren in hotelkamers betekent een investering van boven de 100.000 euro.

Ontdek het Mercure hotel in virtual reality

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor u kunnen betekenen.  Indien u wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid u een gepersonaliseerd aanbod te doen.  Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

Chateau Residenties (CRP CVBA) BE0831.759.855