Over Chateau Residenties

Al sinds 1976 bouwt Chateau Residenties vastgoedprojecten op verschillende toplocaties aan de Belgische Kust. Locatie is dan ook een van de belangrijkste factoren bij de aankoop van vastgoed.

Kwaliteit is ook iets wat we hoog in het vaandel dragen en wordt dan ook in alles doorgetrokken, van isolatie tot domotica. Door te bouwen met duurzame materialen en energiezuinige toestellen, bespaar jij niet enkel op jouw energiefactuur maar bouwen we ook milieubewust.

Ons doel? Tevreden klanten die genieten van hun investering of tweede verblijf aan zee. Om een kwalitatieve lange termijnrelatie met jou op te bouwen, bieden wij een persoonlijke service vanaf dag 1 maar ook na de aankoop.

Tot binnenkort!

Het Chateau Residenties team

0
Aantal werknemers
0
Jaar ervaring
0
Projecten in ontwikkeling
0
Aantal opgeleverde projecten

Missie

Chateau Residenties ontwerpt, ontwikkelt, realiseert en exploiteert als familiebedrijf reeds meer dan 40 jaar investeringsprojecten en tweede verblijven met een visie op de toekomst. Een visie op duurzame, moderne en vooral rendabele realisaties op middellange en lange termijn.

Visie

Wij bieden onze klanten steeds de beste opportuniteiten aan om op middellange en lange termijn meerwaarde te creëren. Meerwaarde in de vorm van levenslang genot van een eigen appartement, het optimaliseren van jouw vermogen, of bij het aanvullen van jouw vastgoedportefeuille.

Ons team

over ons

Enkele collega’s getuigen

Michiel Vermeire
Michiel Vermeire Sales Manager
4 jaar geleden startte ik mijn carrière in de vastgoedwereld bij Chateau Residenties. Dankzij de goede begeleiding en mijn inzet ben ik op 3 jaar tijd doorgegroeid van junior naar senior, en uiteindelijk sinds vorig jaar actief als Sales Manager.
Louise Van Remoortel
Louise Van RemoortelJunior Project Advisor
Als junior Project Advisor bij Chateau Residenties kan ik mijn carrière verder uitbouwen, o.a. dankzij de uitmuntende opleidingen die we hier krijgen. Dankzij de goede begeleiding en de kansen die ik krijg, kijk ik ernaar uit om elke dag te blijven groeien binnen mijn functie.
Artour Bezdenejnykh
Artour BezdenejnykhSenior Project Advisor
Ik kwam enkele jaren geleden bij Chateau Residenties terecht na een eerste ervaring bij een regionaal vastgoedkantoor. Dankzij de uitstekende opleiding en opvolging van mijn manager, slaagde ik erin om in zeer korte tijd door te groeien. Samen met het ganse team werken we onder het motto ‘Work hard, play hard’.

Maak jij binnenkort deel uit van Chateau Residenties?

Ontdek de openstaande vacatures