Project omschrijving

Bcity

Vanaf € 202.500

Luxueus afgewerkt appartement aan zee

Bcity is een uniek woonconcept, o.a.dankzij het prachtige panoramisch zicht op het bekendste plein van Blankenberge. Architect Marc Corbiau kiest resoluut voor warme gezelligheid met oog voor luxe, duurzaamheid en wooncomfort.

Types:

  • Studio – UITVERKOCHT
  • Eénslaapkamer appartement
  • Tweeslaapkamer appartement
  • Drieslaapkamer appartement

De omgeving van jouw appartement aan zee

Dit is exclusief en apart wonen aan de toegangspoort van het bruisende Blankenberge in het nieuwe stationsproject. Je stapt uit de trein en komt thuis. Je kan er genieten van een duik in het zwembad op het dak of een aperitief op je zonneterras. En daarna wandelen door de winkelstraten, naar de zee of de jachthaven. Allemaal geneugten die vlakbij zijn en altijd wel iets te bieden hebben. Hoewel niets je belet om op de tram voor de deur te stappen en eens naar Knokke of De Panne uit te wijken!

Duurzame toparchitectuur van Marc Corbiau

Bcity biedt met haar adembenemende locatie en ruim aanbod het perfecte appartement aan zee aan. Of je nu op zoek bent naar een vakantieverblijf, of liever langer aan zee bent: Bcity geeft je de perfecte home away from home. In de duurzame bouwstijl van toparchitect Marc Corbiau krijgt elke bewoner een eigen terras. Bovendien zorgen de immense raampartijen voor licht en ruimte in elke woonst. Binnenin kan je vrijuit je eigen gang gaan qua inrichting. Door te kiezen voor een aankoop via erfpacht hoeft u het dure grondaandeel niet aan te kopen. Zo kunt u nog extra besparen bij de aankoop van uw appartement.

Wil je meer te weten komen over de troeven van een appartement aan zee? Lees dan zeker onze blogberichten:

Meer informatie?

Sfeerfoto’s

Ontdek de voordelen

Unieke ligging

Architectuur van Marc Corbiau

Zwembad op het dak

Kwalitatieve afwerking

Bekijk het nieuwe modelappartement in de virtuele tour

Download de brochure

Bekijk het project van jouw voorkeur. Download de brochure en ontdek alles wat je moet weten over dit project. We geven je meer inzage in de locatie, de grondplannen, een compleet fotopakket en de afwerking die gekozen is in dit project.

DOWNLOAD
appartement aan zee

Wens je meer informatie over dit project?
Benieuwd naar de plannen van deze residentie of wilt je extra uitleg?
Onze projectadviseurs staan elke dag voor je klaar. Vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie.

Meer informatie

Tevreden klanten

We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

Kris V.
Tevreden eigenaars

“Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

Ann & Beatrice
Tevreden eigenaars 2

Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Chateau Residenties en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
Eigenaar hotelkamer

“De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

Rina D.
Eigenaar Hotelkamers

Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
Eigenaar Crystal Residence

“We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

Curd & partner
Eigenaar Mercure

“In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

Guy G.
Eigenaar hotelkamers

Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers
Ontdek meer tevreden klanten