Project omschrijving

Business Flats – Zeebrugge

Vanaf € 132.500

Investeer in Business Flats

De luxueuze en stijlvolle verblijven van Holiday Suites Business Flats in Zeebrugge bieden de perfecte omgeving voor elke zakelijke trip. Business en ontspanning versmelten, met zowel vergaderzalen als wellnessfaciliteiten en een fitness binnen handbereik. Dankzij de zuidgerichte terrassen van de business flats kan je langs de ene kant genieten van het zicht op de binnentuin met verwarmd buitenzwembad, en aan de andere kant van de indrukwekkende wereldhaven van Zeebrugge.

Met de bouw van fase III en de lancering van fase IV beantwoorden we aan de vraag van omliggende bedrijven naar meer kleine verblijven voor de vele zakelijke expats. Met de haven als bruisend centrum vlakbij, is Holiday Suites Zeebrugge zeer populair.

Fase III :

  • Studio's: UITVERKOCHT
  • éénslaapkamerverblijven: UITVERKOCHT
  • Tweeslaapkamerverblijven: UITVERKOCHT

Fase IV:

  • 1-slaapkamersuites aan lanceringsprijs!

De omgeving

De business flats liggen centraal in Zeebrugge, met het strand dichtbij en middenin een van de grootste havens van Europa. De honderden bedrijven die vlakbij gelegen zijn, genereren een grote bezoekersstroom, vooral van zakelijke expats, wat zorgt voor een enorm aantal aan potentiële huurders van de business flats. De haven blijft steeds verder groeien, waardoor er nog meer bedrijven worden aangetrokken en er een steeds grotere stroom van expats wordt aangetrokken. Dit heeft enkel een positief effect op de omliggende business flats.

Uitbreiding van de haven van Zeebrugge

Lees hieronder een aantal artikels over plannen en overeenkomsten tussen bedrijven die zullen leiden tot een uitbreiding van de haven van Zeebrugge. Deze is volop bezig met het investeren in nieuwe projecten die een uitbreiding zullen teweegbrengen. Door deze uitbreidingen en nieuwe projecten wordt de haven een steeds belangrijkere speler wereldwijd. Dit zorgt er op zijn beurt voor een opkomende markt met veel toekomstpotentieel, waar business flats nu meer dan ooit nodig zullen zijn. Lees hier meer:

Investeren in business flats

Dankzij z'n zorgeloze karakter biedt een investering in business flats een perfect alternatief voor een investering in klassiek vastgoed. Je hoeft niet zelf in te staan voor de verhuur van je vastgoed én je krijgt niet te maken met de problemen van bij klassiek verhuur zoals schadegevallen, wanbetalers of leegstand.

Nog meer te weten komen over investeren in business flats in Zeebrugge? Lees dan zeker eens onze blogberichten en andere artikels

Meer informatie?

Ontdek de voordelen

Toplocatie vlakbij de haven

Hoog verhuurpotentieel

Zorgeloze investering

Fiscaal voordelig

Download de brochure

In onze brochure vind je alles wat je moet weten voor je start met investeren in business flats.
We geven meer uitleg over het project en leggen o.a. uit waarop je zeker moet letten bij een vastgoedinvestering en wat de voordelen zijn van business flats zodat jij de juiste keuze kunt maken.

DOWNLOAD
Business Flats Zeebrugge

Sfeerfoto’s

Wens je meer informatie over het concept van hotelvastgoed, de beschikbare
mogelijkheden, de mogelijke opbrengsten en het rendement?
Wij komen graag bij je langs!

Meer informatie?

Tevreden klanten

We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

Kris V.
Tevreden eigenaars

“Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

Ann & Beatrice
Tevreden eigenaars 2

Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Chateau Residenties en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
Eigenaar hotelkamer

“De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

Rina D.
Eigenaar Hotelkamers

Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
Eigenaar Crystal Residence

“We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

Curd & partner
Eigenaar Mercure

“In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

Guy G.
Eigenaar hotelkamers

Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers
Ontdek meer tevreden klanten