Project omschrijving

ibis Budget Airport Oostende

Vanaf € 124.500

Ibis Budget Airport Oostende, hotelvastgoed op z’n best

Laat je geld veilig en zonder kopzorgen toch opbrengen: investeer in hotelvastgoed. Het strakke en stijlvolle design van ibis Budget Airport Oostende biedt een eigentijdse sfeer en luxueuze extra's aan een betaalbare prijs. De uitbating onder de vlag van Europese marktleider en hotelexpert Accor zorgt ervoor dat het Ibis Budget Airport Oostende kan rekenen op een buitengewone service.

Samen zijn de bezoekers van Oostende goed voor bijna twee miljoen overnachtingen per jaar. Hoewel dat aantal blijft stijgen, zijn er minder en minder hotelkamers te vinden aan de Kust. Ibis Budget Airport Oostende speelt daarop in met hoge kwaliteit aan een scherpe prijs. Bovendien verzekert inflatie een stijging in opbrengsten en de huurprijzen op lange termijn.

De omgeving van het ibis Budget Airport Oostende hotel

Ibis Budget Airport Oostende is uniek in zijn veelzijdigheid. Toeristen vinden er onderdak met de typische kustsfeer en op wandelafstand van het strand, aan bijna de helft van de gemiddelde prijs voor een overnachting aan zee. Op een steenworp van het groeiende bedrijvencomplex aan de Energy Port vinden zakenlui er exact de rustige professionele omgeving waarnaar ze op zoek zijn. Voor de overvloed aan reizigers van de luchthaven van Oostende is ibis Budget Airport Oostende de ideale tussenstop om even tot rust te komen.

Investeren in hotelvastgoed

Door een hotelkamer te kopen bij ibis Budget Airport Oostende deel je per kwartaal mee in 90% van de winst van het volledige hotel, inclusief opbrengsten van bijvoorbeeld de parkeerplaatsen, het ontbijt, de bar… Daarbovenop is de hotelkamer dankzij de notariële akte 100% jouw eigendom. Voor de continuïteit en de kwaliteit van een goede uitbating op lange termijn te waarborgen is het aangeraden om een erfpachtrecht te verwerven op het grondaandeel en 100% eigenaar te worden van de constructies.

Wil je meer te weten komen over investeren in het ibis Budget Airport Oostende? Lees dan zeker onze blogberichten:

Meer informatie?

Ontdek de voordelen

Investering zonder kopzorgen

Unieke ligging

Fiscaal voordelig

Hoog verhuurpotentieel

Download de brochure

In onze brochure vind je alles wat je moet weten voor je start met investeren in hotelvastgoed.
We geven meer uitleg over het project en leggen o.a. uit waarop je zeker moet letten bij een vastgoedinvestering en wat de voordelen zijn van hotelvastgoed zodat jij de juiste keuze kunt maken.

DOWNLOAD
ibis Budget Airport Oostende

Sfeerfoto’s

Wens je meer informatie over het concept van hotelvastgoed, de beschikbare
mogelijkheden, de mogelijke opbrengsten en het rendement?
Wij komen graag bij je langs!

Meer informatie

Tevreden klanten

We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

Kris V.
Tevreden eigenaars

“Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

Ann & Beatrice
Tevreden eigenaars 2

Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Chateau Residenties en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
Eigenaar hotelkamer

“De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

Rina D.
Eigenaar Hotelkamers

Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
Eigenaar Crystal Residence

“We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

Curd & partner
Eigenaar Mercure

“In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

Guy G.
Eigenaar hotelkamers

Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers
Ontdek meer tevreden klanten