Project omschrijving

ibis Budget Blankenberge

Vanaf € 132.000

Ibis Budget Blankenberge, een zorgeloze investering

Bij ibis Budget Blankenberge, kan je zorgeloos investeren op een absolute toplocatie. Een hotelkamer brengt alle voordelen van een klassieke investering in vastgoed met zich mee, zonder de kopzorgen. Ibis Budget Blankenberge is door zijn budgetgerichtheid dé keuze voor toeristen, zakenmensen en reizigers. Bovendien biedt de professionele uitbating onder franchise van Europees marktleider Accor bijzondere voordelen, wat weerspiegeld wordt in elk aspect van het hotel. Dit zorgt voor een stabiele basis van bezoekers waar vlot kan op verder gebouwd worden!

De bruisende ligging van ibis Budget Blankenberge

De locatie van ibis Budget Blankenberge doet een schepje bovenop de uitbating met zijn ligging aan de toegangspoorten van de stad. Deze ligging is niet toevallig, bij het binnenrijden van de stad en naast de sporen ligt het ibis Budget Blankenberge hotel op een van de drukste punten van de Kust. Met ook nog nabijgelegen nijverheid van de haven van Zeebrugge en het industriecomplex De Blauwe Toren als troef, kan je geen betere locatie vinden voor een bedrijvig hotel.  Door een vast publiek van zakelijke expats, toeristen en reizigers op doortocht kan je rekenen op een betrouwbare bezetting. Daardoor kan je op beide oren slapen, terwijl jouw spaarpot groeit.

Investeren in een hotelkamer

Bij een investering in een hotelkamer van ibis Budget Blankenberge,  koop je de kamer aan een scherpe prijs, waarna deze voor jou worden verhuurd. Daarnaast krijg je ook een hap uit de rest van de inkomsten van het hotel, zoals ontbijt en de rest van de kamers. Bij jouw investering krijg je ook de notariële akte in handen, een grote troef wanneer je op termijn eventueel wenst door te verkopen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de klassieke verhuurproblemen zoals leegstand, wanbetalers of schade. Voor de continuïteit en de kwaliteit van een goede uitbating op lange termijn te waarborgen is het aangeraden om een erfpachtrecht te verwerven op het grondaandeel en 100% eigenaar te worden van de constructies.

Wil je meer te weten komen over investeren in ibis Budget Blankenberge? Lees dan zeker onze blogberichten:

Meer informatie?

Ontdek de voordelen

Professionele uitbating

Duurzame investering

Zorgeloze investering

Vlot bereikbaar met auto en openbaar vervoer

Download de brochure

In onze brochure vind je alles wat je moet weten voor je start met investeren in hotelvastgoed.
We geven meer uitleg over het project en leggen o.a. uit waarop je zeker moet letten bij een vastgoedinvestering en wat de voordelen zijn van hotelvastgoed zodat jij de juiste keuze kunt maken.

DOWNLOAD
ibis budget Blankenberge

Sfeerfoto’s

Wens je meer informatie over het concept van hotelvastgoed, de beschikbare
mogelijkheden, de mogelijke opbrengsten en het rendement?
Wij komen graag bij je langs!

Meer informatie

Tevreden klanten

We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

Kris V.
Tevreden eigenaars

“Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

Ann & Beatrice
Tevreden eigenaars 2

Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Chateau Residenties en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
Eigenaar hotelkamer

“De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

Rina D.
Eigenaar Hotelkamers

Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
Eigenaar Crystal Residence

“We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

Curd & partner
Eigenaar Mercure

“In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

Guy G.
Eigenaar hotelkamers

Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers
Ontdek meer tevreden klanten