Project omschrijving

Parkings – ibis Styles Bredene – Oostende

Vanaf € 112.500

Investeer in parkings

Net als in elk succesvol hotel zijn er ook in het nieuwe ibis Styles Oostende – Bredene een gelimiteerd aantal mogelijkheden om als particulier te investeren in parkings. Je kunt hierbij genieten van de voordelen van een klassieke investering in parkings, maar krijgt eveneens enkele extra’s: dankzij de ligging van de parkings bij het hotel ben je verzekerd van een bezetting door de hotelgasten. Verder deel je met de parkings ook mee in het resultaat van het volledige hotel. Je krijgt dus niet enkel de opbrengst uit de verhuur van jouw parkings, maar ook een deel van de kamerverhuur, bar, restaurant, service…

De voordelen van investeren in parkings

Doordat een wagen 95% van de tijd stil staat, moet deze dus ook een gepaste parkeerplaats vinden. Aan de Kust is er een groot tekort aan parkings. Investeer daarom mee in parkings op een strategische locatie, dan wordt deze ongetwijfeld verhuurd. Een extra positief punt: dankzij de eenvoudigheid van een parking zijn er ook amper onderhoudskosten, zeker wanneer deze mee worden opgenomen door het hotel.

Parkings, een zorgeloze investering

Investeren in parkings is een fenomeen dat meer en meer gekend raakt op de Belgische vastgoedmarkt. Zo is het dankzij z'n zorgeloze karakter een perfect alternatief voor een investering in klassiek vastgoed. Je hoeft niet zelf in te staan voor de verhuur én je krijgt niet te maken met de problemen bij klassiek verhuur zoals schadegevallen, wanbetalers of leegstand. Op deze manier wordt een investering in parkings gezien als een zorgeloze investering.

Meer te weten komen over investeren in parkings van ibis Styles Bredene – Oostende? Lees dan zeker onze blogberichten:

Meer informatie?

Ontdek de voordelen

Toplocatie

Zorgeloze investering

Hoog verhuurpotentieel

Verschillende inkomstenstromen

Download de brochure

In onze brochure vind je alles wat je moet weten voor je start met investeren in parkings.
We geven meer uitleg over het project en leggen o.a. uit waarop je zeker moet letten bij een vastgoedinvestering en wat de voordelen zijn van parkings
zodat jij de juiste keuze kunt maken.

DOWNLOAD
Parkings

Sfeerfoto’s

Wens je meer informatie over het concept van hotelvastgoed, de beschikbare
mogelijkheden, de mogelijke opbrengsten en het rendement?
Wij komen graag bij je langs!

Meer informatie

Tevreden klanten

We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

Kris V.
Tevreden eigenaars

“Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

Ann & Beatrice
Tevreden eigenaars 2

Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Chateau Residenties en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
Eigenaar hotelkamer

“De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

Rina D.
Eigenaar Hotelkamers

Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
Eigenaar Crystal Residence

“We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

Curd & partner
Eigenaar Mercure

“In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

Guy G.
Eigenaar hotelkamers

Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers
Ontdek meer tevreden klanten