Project omschrijving

Residentie Elisabeth

Vanaf € 329.500

Instapklaar appartement vlak bij de Zeedijk

Je wilt een instapklaar appartement aan zee en toch ruim wonen met een blik op groen? Dan is dit iets voor jou. Met ongeveer 100 m² leefruimte per appartement en zicht op het mooie golfterrein vanaf je terras, kan je zeker zijn van een ontspannen verblijf in Residentie Elisabeth. Niet alleen de prachtige omgeving garandeert rust, ook een volledige verdieping voor jou alleen belooft ontspanning. Hier heb je alle voordelen van een een instapklaar appartement in Oostende op een ideale ligging.

De omgeving van jouw instapklaar appartement

Mariakerke, deel van Oostende, is de uitgelezen plek voor de kustliefhebber die bewust voor rust kiest, maar toch de zee om de hoek wil hebben. Met de tram voor de deur is het makkelijk om richting de bruisende binnenstad van Oostende te trekken. Daardoor geniet je van het zand onder je voeten op een warme dag, of van een mooie wandeling in het historisch centrum. Ga je liever eens shoppen of naar de film? Ook dat ligt binnen handbereik van jouw instapklaar appartement op de uitzonderlijk mooie locatie van Residentie Elisabeth.

Investeer in jouw toekomst

Residentie Elisabeth huist ruime appartementen met 2 slaapkamers, uitbreidbaar met een extra slaaphoek of dressing naar je eigen voorkeur. Naast de master bedroom krijg je ook een luxe badkamer met dubbele lavabo, douche en ligbad. Elisabeth heeft alles in huis voor een prachtige vakantie in jouw tweede verblijf in Oostende. Ga zelf ontspannen aan de Kust, of verhuur aan toeristen. Geniet van alle facetten van Oostende, en investeer zo in jouw toekomst.

Wil je meer te weten komen over een instapklaar appartement in residentie Elisabeth? Lees dan zeker onze blogberichten:

Meer informatie?

Sfeerfoto’s

Ontdek de voordelen

Eén appartement per verdieping

Tweede verblijven

Ruime, instapklare appartementen

Op 50 meter van de Zeedijk

Uitzicht op de Wellington golf

Wens je meer informatie over dit project?
Benieuwd naar de plannen van deze residentie of wil je extra uitleg?
Onze projectadviseurs staan elke dag voor je klaar. Vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie.

Meer informatie

Tevreden klanten

We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

Kris V.
Tevreden eigenaars

“Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

Ann & Beatrice
Tevreden eigenaars 2

Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Chateau Residenties en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
Eigenaar hotelkamer

“De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

Rina D.
Eigenaar Hotelkamers

Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
Eigenaar Crystal Residence

“We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

Curd & partner
Eigenaar Mercure

“In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

Guy G.
Eigenaar hotelkamers

Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers
Ontdek meer tevreden klanten