Project omschrijving

Crystal Residence

Vanaf € 165.000

Uniek luxevastgoed aan zee

Dit vastgoedproject met zijn stralende silhouet vormt een dynamische baken voor Oostende. Voor toeristen, maar vooral voor jou als bewoner. Jouw uniek stukje luxevastgoed aan zee laat jouw leven op een geheel eigen manier schitteren. Crystal Residence wordt nu al één van de nieuwe parels aan de kroon van de stad Oostende genoemd.

Als permanente of deeltijdse bewoner geniet je dagelijks van een frontaal zeezicht vanop je ruim èn zonnige leefterras. Ook vanuit de riante woonkamer blijft het prachtige uitzicht over de golven sereniteit brengen. Geniet er van een wijntje uit de wijnkoelkast in je luxueuze open keuken. Even wat frisse lucht nodig? Dan neem je een duik in het privé-zwembad of wandel je rustig rond in de tuin! Deze troeven heb je nu eenmaal wanneer je kiest voor luxevastgoed aan zee.

Types

  • Laatste studio aan € 165.000
  • Eénslaapkamerappartement – Vanaf € 275.000
  • Tweeslaapkamerappartement – Vanaf € 374.500
  • Drieslaapkamerappartement – Vanaf € 599.500

De omgeving van jouw luxevastgoed aan zee

De Troonstraat brengt de koninklijke traditie van Oostende richting Mariakerke. Tussen het gloednieuwe golfterrein en de oude bunkers van de Atlantic Wall uit WO II, kom jij thuis. Voormalig niemandsland wordt hier omgetoverd tot een residentiële uitbreidingszone, met Crystal Residence als kroonstuk van het luxevastgoed aan zee. Hier liggen zeedijk en strand aan je voeten, en komt de tram je rinkelend ophalen voor een uitstap naar de stad, of waarheen je maar wil.

Luxevastgoed aan zee met een uitmuntende afwerking

In de slaapkamer staan licht en ruimte centraal voor een optimaal slaapcomfort. Vanuit de slaapkamer betreed je het zonneterras met zicht op het zwembad terwijl vanuit de woonkamer het terras met zeezicht je toelacht.

De keuken en badkamer zijn dan weer tot in de fijnste details afgewerkt, waarbij de hoogwaardige vloerisolatie er voor zorgt dat de gezellige warmte binnenblijft.

Wil je meer te weten komen over luxevastgoed aan zee? Lees dan zeker onze blogberichten:

Meer informatie?

Sfeerfoto’s

Ontdek de voordelen

Unieke architectuur

Zeezicht

Luxueuze afwerking

Privé-zwembad

Bekijk het nieuwe modelappartement in de virtuele tour

*Bovenstaande visualisaties zijn niet bindend. De afwerking in het lastenboek primeert boven 3D-modellen en visualisaties

Download de brochure

Bekijk het project van jouw voorkeur. Download de brochure en ontdek alles wat je moet weten over dit project. We geven je meer inzage in de locatie, de grondplannen, een compleet fotopakket en de afwerking die gekozen is in dit project.

DOWNLOAD
Luxevastgoed aan zee

Wens je meer informatie over dit project?
Benieuwd naar de plannen van deze residentie of wilt je extra uitleg?
Onze projectadviseurs staan elke dag voor je klaar. Vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie.

Meer informatie

Tevreden klanten

We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

Kris V.
Tevreden eigenaars

“Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

Ann & Beatrice
Tevreden eigenaars 2

Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Chateau Residenties en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
Eigenaar hotelkamer

“De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

Rina D.
Eigenaar Hotelkamers

Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
Eigenaar Crystal Residence

“We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

Curd & partner
Eigenaar Mercure

“In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

Guy G.
Eigenaar hotelkamers

Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers
Ontdek meer tevreden klanten