Project omschrijving

Mercure Blankenberge

Vanaf € 148.000

Unieke investering

Mercure Blankenberge vormde de tweede fase in de grote opwaardering van de stationsbuurt in Blankenberge. Een hotelkamer kopen in Mercure Blankenberge, brengt je dus niet alleen op, het helpt ook de stadswijk van Blankenberge nieuw leven in te blazen. De wereldwijd bekende Mercure Hotels zijn uniek in hun aanbod. Ieder hotel is volledig ondergedompeld in de geschiedenis van haar omgeving, en ademt de unieke sfeer van de buurt uit. Dit is dan ook niet anders bij het Mercure Blankenberge hotel. De service van de gerenommeerd hoteluitbater met de franchise van Accor gecombineerd met het asymmetrische design van architect Marc Corbiau zorgt ervoor dat Mercure Blankenberge een luxeproject is.

De omgeving

Het Mercure Blankenberge hotel ligt in de gouden driehoek, Knokke – Blankenberge – Brugge. Daarbij maakt Mercure Blankenberge deel uit van het ambitieuze stationsproject in Blankenberge: een enorm vernieuwd complex waar onder andere ook het station, moderne appartementen en parkeerplaatsen bij horen. Dat maakt dat het Mercure Blankenberge hotel aan de toegangspoort voor Blankenberge gelegen is, het station. Daarnaast vindt Mercure Blankenberge ook een groot publiek bij het zomerse kusttoerisme, miljoenen jaarlijkse passanten en de expats van de nabije haven van Zeebrugge.

Investeren in Mercure Blankenberge, is investeren in Blankenberge

Het stationsproject, het concept van Mercure Blankenberge en de ligging van Mercure Blankenberge vormen samen een uitzonderlijke combinatie van luxe en gemak. De professionele uitbating bespaart je alle moeite, en de notariële akte geeft jouw investering extra zekerheid. Voor de continuïteit en de kwaliteit van een goede uitbating te waarborgen is het aangeraden om te werken met een zakelijk recht op het grondaandeel van het hotel.

Kortom:

  • Uitzonderlijke combinatie van luxe en gemak
  • Overal dichtbij en toch privé
  • Extra opbrengsten het hele jaar door
  • Moeiteloos investeren met professionele uitbater

Wil je meer te weten komen over investeren in Mercure Blankenberge? Lees dan zeker onze blogberichten:

Meer informatie?

Ontdek de voordelen

Vlot bereikbaar met auto of openbaar vervoer

Verwarmd rooftop zwembad

Verschillende inkomstenstromen

Duurzame investering

Bekijk het hotel in de virtuele tour

Download de brochure

In onze brochure vind je alles wat je moet weten voor je start met investeren in hotelvastgoed.
We geven meer uitleg over het project en leggen o.a. uit waarop je zeker moet letten bij een vastgoedinvestering en wat de voordelen zijn van hotelvastgoed zodat jij de juiste keuze kunt maken.

DOWNLOAD
Mercure Blankenberge

Sfeerfoto’s

Wens je meer informatie over het concept van hotelvastgoed, de beschikbare
mogelijkheden, de mogelijke opbrengsten en het rendement?
Wij komen graag bij je langs!

Meer informatie

Tevreden klanten

We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

Kris V.
Tevreden eigenaars

“Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

Ann & Beatrice
Tevreden eigenaars 2

Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Chateau Residenties en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
Eigenaar hotelkamer

“De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

Rina D.
Eigenaar Hotelkamers

Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
Eigenaar Crystal Residence

“We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

Curd & partner
Eigenaar Mercure

“In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

Guy G.
Eigenaar hotelkamers

Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers
Ontdek meer tevreden klanten