Project omschrijving

De Tijd

Vanaf € 233.000

Nieuwbouwappartement aan zee

Een prachtig nieuwbouwappartement aan zee? Het kan dankzij Residentie De Tijd! De lichtrijke appartementen kunnen vandaag op plan worden aangekocht. Hierdoor heb je nog heel wat speelruimte om jouw nieuwbouwappartement aan zee in te delen zoals jij het wenst, zodat het een verlengde wordt van jouw persoonlijkheid.

Types:

  • Eénslaapkamerappartement vanaf € 233.000
  • Penthouse vanaf € 359.000

De omgeving van jouw nieuwbouwappartement aan zee

De splinternieuwe Residentie De Tijd is gelegen in de Van Iseghemlaan in Oostende. Je kunt vanaf jouw terras genieten van het rustgevende geluid van de golven die dansen op de Noordzee. Deze residentie is ideaal gelegen als je op zoek bent naar een nieuwbouwappartement aan zee, zonder de lasten die een appartement op de zeedijk met zich kan meebrengen. Zo geniet je, in tegenstelling tot appartementen op de dijk, altijd van de zon op jouw terras. Geen zin om te kuieren op het strand? Laat je dan betoveren door de diversiteit van Oostende: de Japanse Tuin ontdekken, verse vis proeven aan de Visserskaai, een lekkere picknick in het Leopoldpark of een reis door de tijd met een bezoek aan de Mercator.

Jouw eigen verdiep

De Tijd is een gezellig project met 7 splinternieuwe nieuwbouwappartementen aan zee, elk op hun eigen verdiep en met variërende grootte. Door een klein aantal eigenaars heerst er een familiaire sfeer onder elkaar. Door te kiezen voor een aankoop via erfpacht hoeft u het dure grondaandeel niet aan te kopen. Zo kunt u nog extra besparen bij de aankoop van uw nieuwbouwappartement aan zee.

Wil je nog meer te weten komen over een nieuwbouwappartement aan zee? Lees dan zeker onze blogberichten:

Meer informatie?

Sfeerfoto’s

Ontdek de voordelen

Zeedijk om de hoek

Centrum Oostende

Kwalitatieve afwerking

Architect van je eigen appartement

Download de brochure

Bekijk het project van jouw voorkeur. Download de brochure en ontdek alles wat je moet weten over dit project. We geven je meer inzage in de locatie, de grondplannen, een compleet fotopakket en de afwerking die gekozen is in dit project.

DOWNLOAD
nieuwbouwappartement aan zee

Wens je meer informatie over dit project?
Benieuwd naar de plannen van deze residentie of wil je extra uitleg?
Onze projectadviseurs staan elke dag voor je klaar. Vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie.

Meer informatie

Tevreden klanten

We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

Kris V.
Tevreden eigenaars

“Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

Ann & Beatrice
Tevreden eigenaars 2

Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Chateau Residenties en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
Eigenaar hotelkamer

“De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

Rina D.
Eigenaar Hotelkamers

Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
Eigenaar Crystal Residence

“We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

Curd & partner
Eigenaar Mercure

“In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

Guy G.
Eigenaar hotelkamers

Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers
Ontdek meer tevreden klanten