Project omschrijving

Amandine

Vanaf € 289.000

Jouw penthouse in het hartje van Oostende

Residentie Amandine heeft niet zomaar appartementen aan zee. Ontworpen met oog voor modern design en geïnspireerd op de prachtige Bauhaus stijl, onderscheiden ze zich in stijl en functie. De duurzame basisafwerking van jouw penthouse in Oostende is perfect voor elke stijl, waardoor jouw persoonlijke smaak er volledig tot bloei kan komen. Met de nadruk op multifunctionaliteit en een tijdloze afwerking, biedt Amandine iets unieks.

Types

  • 1 ruim gelijkvloers éénslaapkamerappartement: UITVERKOCHT
  • 3 studio's met zuidgericht terras: UITVERKOCHT
  • 4 prachtig ingedeelde éénslaapkamerappartementen met terras vooraan: UITVERKOCHT
  • 1 duplex-penthouse met 1 slaapkamer in Oostende en enorm ruim zuidgericht zonneterras van +- 32 m²: € 289.000 (excl. kosten)

De omgeving van jouw penthouse in Oostende

Residentie Amandine ligt aan het bekende Sint-Petrus & Paulusplein, in het bruisende Oostende. Een dagje winkelen in de winkelstraten is vlakbij, maar ook een gezellig uitje met de kinderen in het Leopoldpark is maar een van de vele mogelijkheden. Snuif je liever wat cultuur op? Dan bezoek je de jachthaven met het wereldbekende museum en zeilschip Mercator en de ijslandvaarder Amandine, waarnaar het complex genoemd werd of breng je een bezoek aan het cultuurcentrum De Grote Post. Wil je er ook wat verder op uit? Ook dat is geen probleem met openbaar vervoer zo dichtbij. Kortom, het is de ideale plek om even te ontspannen na een drukke werkweek, een weekendje met het gezin te ontsnappen, of gewoon thuis te komen.

Licht en luchtig

In Residentie Amandine zijn 4 verschillende types appartementen beschikbaar. Daardoor vind je sowieso iets dat aansluit bij wat je zoekt. Met het hele gezin? Voor jou alleen? Buitenverblijf of woonst? Amandine biedt iets voor iedereen. Bovendien kan je je prachtige woonst ook gewoon verhuren wanneer je er zelf niet bent. Door de grote glaspartijen in elk appartement baden de woningen in licht en luchtigheid. In deze appartementen staat ruimtelijk gevoel centraal met grote leefruimtes, open keuken en ruime slaapkamers. Tot slot wordt dat vrije gevoel perfect aangevuld met een eigen terras aan elk verblijf. Door te kiezen voor een aankoop via erfpacht hoeft u het dure grondaandeel niet aan te kopen. Zo kunt u nog extra besparen bij de aankoop van jouw penthouse in Oostende.

Wil je meer te weten komen over het kopen van een penthouse in Oostende? Lees dan zeker onze blogberichten:

Meer informatie?

Sfeerfoto’s

Ontdek de voordelen

Unieke penthouse

Gelegen in het historische centrum

Ruim zonneterras van 32 m2

Tweede verblijven

Afgewerkt en ingericht

Bekijk het nieuwe modelappartement in de virtuele tour

*Bovenstaande visualisaties zijn niet bindend. De afwerking in het lastenboek primeert boven 3D-modellen en visualisaties

Download de brochure

Bekijk het project van jouw voorkeur. Download de brochure en ontdek alles wat je moet weten over dit project. We geven je meer inzage in de locatie, de grondplannen, een compleet fotopakket en de afwerking die gekozen is in dit project.

DOWNLOAD
Penthouse in Oostende

Wens je meer informatie over dit project?
Benieuwd naar de plannen van deze residentie of wil je extra uitleg?
Onze projectadviseurs staan elke dag voor je klaar. Vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie.

Meer informatie

Tevreden klanten

We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

Kris V.
Tevreden eigenaars

“Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

Ann & Beatrice
Tevreden eigenaars 2

Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Chateau Residenties en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
Eigenaar hotelkamer

“De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

Rina D.
Eigenaar Hotelkamers

Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
Eigenaar Crystal Residence

“We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

Curd & partner
Eigenaar Mercure

“In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

Guy G.
Eigenaar hotelkamers

Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers
Ontdek meer tevreden klanten