Project omschrijving

Sea Garden Village

Vanaf € 207.500

Jouw tweede verblijf in het hart van Blankenberge

Een tweede verblijf in Blankenberge waar je kan ontspannen wanneer je maar wil? Dat is Sea Garden Village. Historische bel-étagewoningen en zongerichte villa-appartementen in hartje Blankenberge. Nergens kan je een meer gezellige woning of stijlvoller tweede verblijf in Blankenberge kopen. De sobere villastijl sluit mooi aan bij het authentieke kloppende hart van de binnenstad. Bovendien geniet je bij elke woonunit van een zonnig terras en fraaie tuin. Hier ontdek je alles over duurzaam wooncomfort in een oase van rust en groen. Panoramisch zicht en overvloedig licht maken jouw woning of tweede verblijf in Blankenberge een echte droom.

Types

  • Tweeslaapkamerappartement: laatste appartement
  • Bel-étagewoningen: UITVERKOCHT

Stijlvol & authentiek

Sea Garden Village maakt de unieke combinatie van studio's, appartementen en bel-étagewoningen in een stijlvol en authentiek pand. Daardoor kan je niet alleen kleine of grote appartementen kopen, je kan gewoon investeren in een volwaardige en luxueuze woning. Bovendien kan je ook zelf kiezen of je jouw tweede verblijf doorverhuurt aan toeristen. Zo weet je zeker dat je altijd kan genieten van je tweede verblijf of woning, ook als je er zelf niet bent. Bovendien investeer je bij jouw woning of tweede verblijf in Blankenberge ook in een tijdloze stijl die altijd aantrekkelijk zal blijven.

De omgeving van Sea Garden Village

De locatie van Sea Garden Village werd zorgvuldig uitgekozen. Haar centrale en rustige ligging zorgen ervoor dat jouw tweede verblijf maar een steenworp van het hart van Blankenberge verwijderd is. Op de zonnigste zomerdag stap je van je tweede verblijf op minder dan vijf minuten naar het strand. Slecht weer? Dan kan je in de nabije winkelstraten opwarmen met een lekkere wafel, of kiezen voor een gezellige shopdag. Het bruisende Blankenberge blijft steeds nieuwigheden vinden en vertrouwde klassiekers vereeuwigen. Je hebt dus altijd een reden om terug te gaan naar jouw tweede verblijf in Blankenberge. Door te kiezen voor een aankoop via erfpacht hoeft u het dure grondaandeel niet aan te kopen. Zo kunt u nog extra besparen bij de aankoop van uw tweede verblijf.

Wil meer te weten komen over een tweede verblijf in Blankenberge? Lees dan zeker onze blogberichten:

Meer informatie?

Sfeerfoto’s

Ontdek de voordelen

Tweede verblijven

Instapklaar appartement

Zuidgericht terras

Private binnentuin

Strand op 5 minuten wandelen

Download de brochure

Bekijk het project van jouw voorkeur. Download de brochure en ontdek alles wat je moet weten over dit project. We geven je meer inzage in de locatie, de grondplannen, een compleet fotopakket en de afwerking die gekozen is in dit project.

DOWNLOAD
Tweede verblijf Blankenberge

Wens je meer informatie over dit project?
Benieuwd naar de plannen van deze residentie of wil je extra uitleg?
Onze projectadviseurs staan elke dag voor je klaar. Vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie.

Meer informatie

Tevreden klanten

We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

Kris V.
Tevreden eigenaars

“Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

Ann & Beatrice
Tevreden eigenaars 2

Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Chateau Residenties en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
Eigenaar hotelkamer

“De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

Rina D.
Eigenaar Hotelkamers

Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
Eigenaar Crystal Residence

“We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

Curd & partner
Eigenaar Mercure

“In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

Guy G.
Eigenaar hotelkamers

Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers
Ontdek meer tevreden klanten