Amandine
Oostende

Vanaf €289.000 (excl. kosten)· Appartementen
Laatste stuk!

Amandine: appartementen in historisch oostende

Chateau Amandine zijn niet zomaar appartementen aan zee. Ontworpen met oog voor modern design en geïnspireerd op de prachtige Bauhaus stijl, onderscheiden ze zich in stijl en functie. De duurzame basisafwerking is perfect voor elke stijl, waardoor jouw persoonlijke smaak er volledig tot bloei kan komen. Met de nadruk op multifunctionaliteit en een tijdloze afwerking, biedt Amandine iets unieks. Door de grote glaspartijen in elk appartement baden de woonsten in licht en luchtigheid. In deze appartementen staat ruimtelijk gevoel centraal met grote leefruimtes, open keuken en ruime slaapkamers. Tot slot wordt dat vrije gevoel perfect aangevuld met een eigen terras aan elk verblijf. Anders gezegd, Amandine heeft iets voor iedereen.

 

de Omgeving

Chateau Amandine ligt aan het bekende Sint-Petrus- en Sint-Paulusplein, in het bruisende Oostende. Een dagje winkelen in de winkelstraten vlakbij, maar ook een gezellig uitje met de kinderen in het Leopoldpark zijn maar enkele van de vele mogelijkheden. Snuif je liever wat cultuur op? Dan bezoek je de jachthaven met het wereldbekende museum en zeilschip Mercator en de ijslandvaarder Amandine, waarnaar het complex genoemd werd. Ze liggen op een steenworp van je appartement. Wil je er ook wat verder op uit? Ook dat is geen probleem met openbaar vervoer zo dichtbij. Kortom, het is de ideale plek om even te ontspannen na een drukke werkweek, een weekendje met het gezin te ontsnappen, of gewoon thuis te komen.

 

Types

In Chateau Amandine zijn er 4 verschillende types appartementen beschikbaar. Daardoor vind je sowieso iets dat aansluit bij wat je zoekt. Met het hele gezin? Voor jou alleen? Buitenverblijf of woonst? Amandine biedt iets voor iedereen. Bovendien kan je je prachtige woonst ook gewoon verhuren wanneer je er zelf niet bent.

  • 1 ruim gelijkvloers éénslaapkamerappartement: UITVERKOCHT
  • 3 studio’s met zuidgericht terras: UITVERKOCHT
  • 4 prachtig ingedeelde éénslaapkamerappartementen met terras vooraan: UITVERKOCHT
  • 1 duplex-penthouse met 1 slaapkamer en ruim zuidgericht zonneterras van +- 32 m²: € 279.000 (excl. kosten)

 

Vraag meer info aan

Voorgestelde projecten (7)

Uw voordelen

beleggen in vastgoed

Betaal minder, geniet meer dankzij erfpacht

Zorgeloze verhuur

Geniet van licht en rust

Wonen in het historische centrum van Oostende