Crystal Residence
Oostende

Vanaf €165.000· Appartementen

Crystal Residence: Uniek vastgoed aan Zee

 

Dit vastgoedproject van Chateau Residenties met zijn stralende silhouet vormt een dynamische baken voor Oostende. Voor toeristen, maar vooral voor jou als bewoner. Jouw unieke vastgoed aan zee laat je leven op een heel eigen manier schitteren. Crystal Residence wordt nu al één van de nieuwe parels aan de kroon van de stad Oostende genoemd.

Niet alleen hoort Crystal Residence helemaal in haar koninklijke omgeving, ze voegt ook nieuwe en moderne charme toe aan de iconische badstad. Ze breekt namelijk met de traditionele kustarchitectuur. Het gebouw zet een nieuwe toon en brengt een toekomstgerichte woon- en kustbeleving die mag en zal gezien worden. Kortom, ze is een baken voor de toekomst. 

Als permanente of deeltijdse bewoner geniet je dagelijks van een frontaal zeezicht vanop je ruime èn zonnige leefterras. Ook vanuit de riante woonkamer blijft het prachtige uitzicht over de golven sereniteit brengen. Geniet er van een wijntje uit de wijnkoelkast in je luxueuze open keuken. Even wat frisse lucht nodig? Dan neem je een duik in het privé-zwembad of wandel je rustig rond in de tuin!

 

De omgeving

 

De Troonstraat brengt de koninklijke traditie van Oostende meer richting Mariakerke. Tussen het gloednieuwe golfterrein en de oude bunkers die de Atlantic Wall van WOII herdenken kom je thuis. Voormalig niemandsland wordt hier omgetoverd tot residentiële uitbreidingszone, met Crystal Residence als kroonstuk. Hier liggen zeedijk en strand aan je voeten, en komt de tram je rinkelend ophalen voor een uitstap naar de stad, of waarheen je maar wil.

 

Types

 Het riante Crystal Residence huist voor elk het ideale verblijf. Zo zijn er niet alleen gemakkelijke studio’s, maar kan je het hele gezin onderbrengen in een ruim drieslaapkamerappartement. 

  • Laatste studio aan € 165.000
  • Eénslaapkamerappartement – Vanaf € 275.000
  • Tweeslaapkamerappartement vanaf € 374.500
  • Drieslaapkamerappartement

Vraag meer info aan

ONTDEK ONS ÉÉNSLAAPKAMERAPPARTEMENT IN DE VIRTUAL TOUR.

Voorgestelde projecten (7)

Uw voordelen

gebouw

Strakke architectuur

water

Zicht op zee

zwembad

Zwembad bij het gebouw

Contact

Bedankt!

U kan de brochure via onderstaande link downloaden.