Holiday Suites Blankenberge
Blankenberge

Vanaf €139.000 (excl. kosten)

Holiday Suites Blankenberge

Droomt u al langer van een vakantieverblijf op de Zeedijk? Wilt U kunnen wakker worden met een adembenemend zicht en dit vanuit uw eigen Suite? Dankzij Holiday Suites Blankenberge is het vandaag mogelijk om deze droom waar te maken aan de prijs van 10 jaar geleden.
Holiday Suites Blankenberge biedt u de ideale blend tussen zorgeloos genieten van zon, zee, strand en jaarlijks genieten van een bewezen rendement.

Renovatieproject

Holiday Suites Blankenberge is een uniek renovatieproject waarbij u zelf de keuze van afwerking kiest. De 45 units die verkocht worden zitten in verschillende stadia van afwerking. U kiest dus de suite met de afwerking die het best bij u past:

  • Volledig afgewerkt
  • Bepaalde ruimtes gerenoveerd, anderen niet
  • Afwerking dient nog volledig te gebeuren

Prachtig gelegen

Toplocaties aan een aanvaardbare prijs. Dat is waar Holiday Suites naar streeft. Vanaf dag één kunt u vanop u terras uitkijken op de brede stranden van Blankenberge. Laat u verrassen door de talloze activiteiten die Blankenberge te bieden heeft. Neem een kijkje in het serpentarium, kuier door de Kerkstraat, duik binnen in het SeaLife Center, of stap de tram op richting één van de nabijgelegen kuststeden.

Types

Elke persoon is anders, heeft andere wensen, andere verlangens. Bij Holiday Suites weten we dit. Daarom kiest U zelf uw eigen suite. U kiest zelf waar in het gebouw deze gelegen is. Welke uitzicht U wenst en met hoeveel personen U er wenst te slapen.
Ontdek de verschillende soorten suites.

  • Suite voor 2 personen met zeezicht of zonneterras
  • Suite voor 4 personen met zeezicht of zonneterras
  • Suite voor 6 personen
  • Penthouse

Voorgestelde projecten (7)

Uw voordelen

parasol

Geniet van extra vakantie

beleggen in vastgoed

lage instapprijs

bewezen rendement