Holiday Suites Business Flats Zeebrugge
Zeebrugge

Vanaf €132.500 (excl. kosten)· Combi

Holiday Suites Business flats – Zeebrugge

De luxueuze en stijlvolle verblijven van Holiday Suites Business flats bieden in het bijzonder de perfecte omgeving voor elke zakelijke trip. Business en ontspanning versmelten, met zowel vergaderzalen als wellness en fitness binnen handbereik. Ideaal voor zakelijke expats. De zuidgerichte terrassen tonen ook de mooiste uitzichten. Langs de ene kant zicht op de binnentuin met verwarmd buitenzwembad. Aan de andere de indrukwekkende haven. Daardoor wil iedereen er wel overnachten. Holiday Suites Business Flats biedt strak comfort aan een redelijke prijs.

Ligging

Het potentieel van de prachtige locatie blijkt uit de bezetting van meer dan 83% van de eerste fase van het project: ibis styles Zeebrugge (jaarresultaat 2016). Van dat rendement kan je genieten vanaf de eerste dag. Bovendien beheert Holiday Suites Business Flats het verhuur en het onderhoud van je eigendom. Dat betekent een zorgeloze investering. Holiday Suites ligt centraal in Zeebrugge, met het strand dichtbij en middenin een van de grootste havens van Europa. Door de honderden bedrijven vlakbij geniet je van een enorm aantal potentiële huurders voor je business flat.

Types

Voor jouw investering kan je kiezen wat het best bij je past uit de verschillende soorten kamers die Holiday Suites aanbieden. Met fase III is ook de nieuwste fase van Business Flats Zeebrugge gelanceerd, met enkel studio’s en éénslaapkamerverblijven. De derde fase beantwoordt de vraag van omliggende bedrijven naar meer kleine verblijven voor de vele zakelijke expats. Met de haven als bruisend centrum van nijverheid om de hoek, is Holiday Suites altijd populair. Ontdek daarom nu Fase III aan lanceringsprijzen.

Fase III :

  • Studio’s: UITVERKOCHT
  • éénslaapkamerverblijven: UITVERKOCHT
  • Tweeslaapkamerverblijven: UITVERKOCHT

NIEUW: lancering fase IV:

  • 1-slaapkamersuites aan lanceringsprijs!

Vraag meer info aan

Uw voordelen

parasol

Geniet van extra vakantie

beleggen in vastgoed

Lage instapprijs

Bewezen rendementen

Contact

Bedankt!

U kan de brochure via onderstaande link downloaden.