ibis budget Blankenberge
Blankenberge

Vanaf €132.000 excl. kosten· Beleggingsvastgoed

INVESTEREN IN HOTELKAMERS VAN IBIS BLANKENBERGE

Investeren in hotelkamers doet u bij ibis budget Blankenberge, waar u zorgeloos kunt investeren op een absolute toplocatie. Een hotelkamer brengt alle voordelen van een klassieke investering in vastgoed met zich mee, zonder de kopzorgen. Ibis budget Blankenberge is door zijn budgetgerichtheid dé keuze voor toeristenzakenmensen en reizigers. Bovendien biedt de uitbating van Hotel Invest onder franchise van Europees marktleider Accor bijzondere voordelen. De professionele uitbating wordt weerspiegeld in elk aspect van het hotel, en leden van loyaliteitsprogramma Le Club Accor zullen steeds op zoek gaan naar een hotel uit het ‘Accor-gamma’. Dit zorgt voor een stabiele basis van bezoekers waar vlot kan op verder gebouwd worden!

Stationsproject: BRUISENDE LIGGING

De locatie van ibis Blankenberge doet een schepje bovenop de uitbating met zijn ligging aan de toegangspoorten van de stad. Deze ligging is niet toevallig, bij het binnenrijden van de stad en naast de sporen ligt het hotel op een van de drukste punten van de kust. Met ook nog nabijgelegen nijverheid van de haven van Zeebrugge en industriecomplex De Blauwe Toren als troef, kan u geen betere locatie vinden voor een bedrijvig hotel.  Door een vast publiek van zakelijke expats, nieuwsgierige toeristen, reizigers op doortocht en bezoekers van het winkelcentrum in De Blauwe Toren kunt u rekenen op een betrouwbare bezetting. Daardoor kan u op beide oren slapen, terwijl uw spaarpot groeit.

CONCREET OVER UW CENTEN

Wat houdt investeren in hotelkamers concreet in? U koopt aan een scherpe prijs een hotelkamer in het nieuwe ibis Blankenberge. De kamers worden verhuurd aan ongeveer € 60 per nacht. Deze strategische prijs komt exact overeen met de gemiddelde besteding aan overnachtingen van een koppel aan zee (bron: Westtoer 2016), waardoor dit concept een zeer breed publiek bereikt. Van de winsten op die inkomsten strijkt u al een rijkelijke 90% op.

Bovendien krijgt u ook een hap uit de rest van de inkomsten van het hotel, zoals bar, ontbijt, restaurant, en de rest van de kamers. Bij uw investering krijgt u ook de notariële akte in handen, een grote troef om op termijn door te verkopen. Doordat u investeert in een hotelkamer, hoeft u zich geen zorgen te maken over klassieke verhuurproblemen. De professionele uitbating onder franchise van Accor verzekert dat u op beide oren kan slapen.

Kortom:

  • Investeer in hotelkamers aan een scherpe prijs
  • Richtprijs: verhuur € 60 per nacht per kamer (1 of 2 personen)
  • 90% winstdeelname + deelname in andere inkomstenbronnen van het hotel
  • Notariële akte bij aankoop: een grote troef om op termijn door te verkopen
  • Professionele uitbating onder franchise van Accor

 

Vraag meer info aan

Concept

U wordt notarieel eigenaar van één of meerdere hotelkamer(s) en een gemeenschappelijke deel van het hotel.

Dankzij een meervoudige inkomstenstroom geniet u continue inkomsten uit eten & drank, service, en kamerverhuur.

Geen zorgen meer over leegstand van uw hotelkamer door de ondersteuning van het poolsysteem.

Hotelkamers is gelijk aan zorgeloosheid. Het grootste verschil met klassiek vastgoed is dat u ook kan rekenen op de professionele uitbating van het hotel zonder dat u één keer met de handen in het haar zit.

Dankzij de trimestriële uitbetaling heeft u een duidelijk zicht op de opbrengst van uw hotelkamer!

Voorgestelde projecten (6)

Uw voordelen

ibiszeebruggeligging

Strategische locatie

Zorgeloze verhuur

Zorgeloos vastgoed

beleggen in vastgoed

Extra opbrengsten