Slim beleggen begint met jou. Wanneer je met hard werk en verstandige keuzes een mooie spaarpot bijeen spaart, wil je er natuurlijk optimaal mee omgaan. Neem je graag risico’s en heb je geen last van minder veilige investeringen? Dan is de beurs helemaal voor jou. Slaap je liever op beide oren met de wetenschap dat je geld veilig en wel rendement opbrengt? Dan is vastgoed jouw ideale keuze. Diversificatie van je portefeuille? Ook dan is baksteen een slimme belegging.

tweede verblijf

Droom je van weekendjes weg met de kinderen en kleinkinderen, een last-minute uitje met je partner of een hele zomer in de zon aan zee? Dan is een tweede verblijf exact wat je zoekt. Investeren in een appartement aan de kust geeft je de ideale tweede thuis wanneer je er tussenuit wil, maar is ook een mooie kans op rendement. Op eigen initiatief of met verhuurgarantie kan jouw tweede verblijf je een mooie extra inkomst verdienen, en op termijn verkoop je door met meerwaarde. Genieten doe je dus altijd.

Beleggingsvastgoed

Heb je al een tweede verblijf, of heb er gewoon geen nood aan? Dan ga je slim beleggen in hotelvastgoed. Met een belegging in een hotelkamers van een van de vele mooie kusthotels, kan je genieten van extra opbrengsten. Je verdient namelijk niet gewoon de inkomsten van je eigen hotelkamer, je krijgt een deel van de volledige opbrengsten van het hotel. Parkeerinkomsten, ontbijt- en restaurantopbrengsten en het verhuur van alle kamers van het hotel zijn deels van jou. Zo kan je rekenen op permanente inkomsten, zonder je zorgen te maken over verhuur. De ideale uitbreiding van de portefeuille van elke slimme belegger.

projecten

Wat je ook kiest, bij Chateau Residenties vind je het antwoord. Appartementen, studio’s, hotelkamers, grotere investeringen, kleinere investeringen: je vindt wat je zoekt. Met een ruim aanbod aan moderne panden en verschillende types vastgoed, kan je rekenen op de juiste belegging. Bekijk zorgvuldig het aanbod, en maak een onderbouwde keuze voor je spaargeld. Slim beleggen doe je bij ons.