Slim investeren begint met jou. Wanneer je met hard werk en verstandige keuzes een mooie spaarpot bijeen spaart, wil je er natuurlijk optimaal mee omgaan. Neem je graag risico’s en heb je geen last van minder veilige investeringen? Dan is de beurs helemaal voor jou. Slaap je liever op beide oren met de wetenschap dat je geld veilig en wel rendement opbrengt? Dan is vastgoed jouw ideale keuze. Diversificatie van je portefeuille? Ook dan is baksteen een slimme investering.

tweede verblijf

Droom je van weekendjes weg met de kinderen en kleinkinderen, een last-minute uitje met je partner of een hele zomer in de zon aan zee? Dan is een tweede verblijf exact wat je zoekt. Investeren in een appartement aan de kust geeft je de ideale tweede thuis wanneer je er tussenuit wil, maar is ook een mooie kans op rendement. Op eigen initiatief of met verhuurgarantie kan jouw tweede verblijf je een mooie extra inkomst verdienen, en op termijn verkoop je door met meerwaarde. Genieten doe je dus altijd.

investeringsvastgoed

Heb je al een tweede verblijf, of heb je er gewoon geen nood aan? Dan ga je slim investeren in hotelvastgoed. Met een investering in een hotelkamer van een van de vele mooie kusthotels, kan je genieten van extra opbrengsten. Je verdient namelijk niet gewoon de inkomsten van je eigen hotelkamer, je krijgt een deel van de volledige opbrengsten van het hotel. Parkeerinkomsten, ontbijt- en restaurantopbrengsten en het verhuur van alle kamers van het hotel zijn deels van jou. Zo kan je rekenen op permanente inkomsten, zonder je zorgen te maken over verhuur. De ideale uitbreiding van de portefeuille van elke slimme investeerder.

projecten

Wat je ook kiest, bij Chateau Residenties vind je het antwoord. Appartementen, studio’s, hotelkamers, grotere investeringen, kleinere investeringen: je vindt wat je zoekt. Met een ruim aanbod aan moderne panden en verschillende types vastgoed, kan je rekenen op een keuze die volledig aansluit bij uw wensen. Bekijk zorgvuldig het aanbod, en maak een onderbouwde keuze voor je spaargeld. Slim investeren doe je bij ons.