Wat maakt jou blij? Je familie, omdat ze er altijd voor je zijn . Gezellig met het gezin op pad, de wereld gaan verkennen en ravotten met de kleintjes. Wat een ontspanning. Je partner, omdat je er je leven mee deelt en altijd tijd wil maken voor een romantische trip met z'n twee. Soms ben je misschien graag helemaal alleen. Frisse lucht inademen, een lange wandeling, weg van de sleur van het dagelijkse leven. Helemaal tot rust komen. Alles kan met jouw tweede verblijf.

Ontspannen

Een weekendje weg, een midweek er tussenuit of een hele zomervakantie genieten van de bedrijvigheid aan zee: het kan allemaal. Met een tweede verblijf komt en ga je wanneer je wil, hoef je je niets aan te trekken van boekingen of stadsplannetjes, en kom je thuis waar je ook bent. Ontdek telkens iets nieuws, maar geniet ook van je eigen vertrouwde omgeving. Zandkastelen bouwen met de kleintjes, de geschiedenis opsnuiven in een van de vele musea of genieten van een zomers festival: de kust is altijd spannend. Een tweede verblijf is zoveel meer dan baksteen. Het is een onvervangbare ervaring. De foto's aan de muur zeggen genoeg.

Investeren

Je tweede verblijf is niet enkel een vertrouwde oase, het is ook een verstandige investering. Zuurverdiende spaarcenten horen niet op een spaarrekening die bijna niets opbrengt. Investeren in een tweede eigendom is investeren in de toekomst. Niet alleen kan je jaren genieten van alle voordelen van je knusse appartement of stijlvolle penthouse, wanneer je klaar bent, kan je er zo veel mee doen. Doorverkopen met een scherpe winst, of doorgeven aan de kinderen zodat ze er hun eigen herinneringen kunnen maken: van een tweede verblijf geniet je nu, én later. Ga je liever maar een keertje per jaar? Dan kan verhuur nog meer opbrengen. Kies uit een van de vele prachtige projecten, en leer constant iets nieuws.

Bekijk projecten

Nieuwbouwgarantie

Wie kiest voor nieuwbouw bij zijn tweede verblijf, kiest voor een goede investering op elk gebied: een gebouw dat voldoet aan de strengste milieu-, geluids- en energienormen: besparing op energieverbruik, geen verborgen gebreken, geen onverwachte kosten.

Meer info
Nieuwbouwgarantie

Betaalbaar comfort

Duurzaam comfort

Chateau Residenties staat voor betaalbaar comfort. U krijgt van ons een praktisch ingedeeld tweede verblijf met extra veel natuurlijk licht, thermostatische kranen, een open keuken, videoparlofoon en alle technologische snufjes die het leven zoveel eenvoudiger en aangenamer maken.

Meer info

Luxe op maat

Wil u ook graag dat tikkeltje extra luxe, dan staan onze designers klaar om al uw dromen te realiseren: innovatieve domotica, een wijnkoelkast, ingebouwde kasten, privézwembad en ruime zonovergoten dakterrassen. The sky is the limit bij Chateau Residenties. U bent zelf de architect van uw droomappartement.

Meer info
Luxe op maat

Kijk op de toekomst

kinderen

Uw Chateau Residentie aan zee is een toekomstgerichte belegging waarvan meer dan één generatie zal kunnen gebruik maken. Nu al staan uw eigen ouders en kinderen te popelen om op weekend of vakantie te gaan, maar ook na u blijft het genieten voor de kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen… die uw droom verder beleven.

Meer info

Kwaliteitslabels

Miele logo
wit-balk
energie efficiënt

Voorgestelde projecten (21)